Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Besplatni seminar
 
U Razvojnoj agenciji Zadarske županije 20. i 21. travnja 2009. održava se seminar na temu: "Upravljanje u vrijeme krize".



Seminar je namijenjen obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima te svima onima koji žele saznati kako poslovati u uvjetima krize i recesije te kako je preživjeti, kako se pripremiti za razdoblje nakon krize i uspjeti na tržištu.


Cilj ovog seminara je optimalnom kombinacijom teorije i prakse ukazati sudionicima kako u krizi prepoznati prilike i kako iskoristiti krizu kao „vjetar u leđa", koje troškove u krizi treba smanjivati, a koje ne, koje je korake potrebno poduzeti za restrukturiranje poduzeća i izlazak iz krize, kako poboljšati novčane tokove, može li se i u krizi poslovati s dobiti, koje su vještine i alati vođe posebno važne u krizi te kako motivirati zaposlenike i uspješno upravljati ljudskim resursima u vrijeme krize.


Predavač je g. Orhan Lujinović, direktor firme RENTa MARKETING koji je dipl. oecc. i marketinški trener. Marketinško iskustvo stekao je u vodećim hrvatskim agencijama za oglašavanje (Lowe Digitel, BBDO Zagreb), te multinacionalnim (Coca-Cola BeveragesHrvatska d.d.) i domaćim (Podravka d.d.) tvrtkama.


Seminar će trajati od 8,30 do 16,00 sati u ponedjeljak i utorak 20. i 21. travnja.


Rok za prijavu na seminar je petak, 17. travnja 2009. a prijava je moguća putem pristupnice koju dajemo u prilogu, na broj faxa 023/492-881 ili na broj telefona 023/492-885, te na e-mail: matilda.dragic@zadra.hr.

U prilogu dajemo i program seminara.

Svi sudionici su oslobođeni kotizacije za sudjelovanje na seminaru.

Prilog: Pristupnica
Prilog: Program
15/04/2009 - 09:48
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.