Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Seminar iz područja zaštite na radu

Warning: getimagesize(./images/vijesti/1411733574.) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/uozhr/public_html/opsirnije_ob.php on line 197
Sljedeći seminar za osposobljavanje za rad na siguran način, zaštitu od požara, kao i osposobljavanje za ovlaštenika provedbe zaštite na radu održati će se u utorak, 30. rujna 2014. godine u prostorijama Udruženja obrtnika Zadar.


Vezano za odredbe Zakona o zaštiti na radu, Udruženje obrtnika Zadar kontinuirano od 2006. godine u suradnji sa ovlaštenom tvrtkom organizira seminare za osposobljavanje iz područja zaštite na radu po povoljnijim cijenama, za svoje članove.


Budući se svi sudionici radnog procesa, sukladno odredbama Zakona o zaštiti na radu, nalaze u obvezi osposobljavanja za rad na siguran način te osposobljavanja za zaštitu od požara, a poslodavac i osposobljavanja za ovlaštenika provedbe zaštite na radu, Udruženje obrtnika Zadar kontinuirano u suradnji sa ovlaštenom ustanovom organizira seminare koji uključuju:


1. osposobljavanje za rad na siguran način i osposobljavanje za provedbu preventivnih mjera zaštite od požara;
2. osposobljavanje za ovlaštenika/poslodavca za zaštitu na radu.


Navedeni seminari se održavaju u prostorijama Udruženja u jutarnjem terminu u jedan dan, okvirno od 9,00 do 11,30 sati. Nakon održanog seminara odmah se provodi ispitivanje odslušanih informacija, te svi polaznici naknadno poštom dobivaju uvjerenja o položenim osposobljavanjima.

Na seminaru se mogu od predavača dobiti dodatne potrebne informacije vezane za sve zakonske obveze iz područja zaštite na radu.


Pozivamo obrtnike koji još nisu uskladili svoje poslovanje sa Zakonom o zaštiti na radu, ukoliko su zainteresirani da se prijave na naše dolje navedene kontakte, kako bi mogli prisustvovati na sljedećem seminaru, koji će se održati u utorak, 30. rujna 2014 u prostorijama Udruženja.


Udruženje obrtnika Zadar
Špire Brusine 11
23000 Zadar
tel/fax: +385(023)213-379
+385(023)213-678
e-mail: info@uoz.hr

26/09/2014 - 14:12
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.