Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Regionalna prezentacija e-alata za savjetovanje poduzetnika
U sklopu projekta BIZimpact II, u četvrtak, 25. rujna 2014., s početkom u 10:00 sati u prostorijama Udruženja obrtnika Zadar na adresi Špire Brusine 11, Zadar održati će se regionalna prezentacija elektroničkih alata za savjetovanje malih i srednjih poduzetnika.

Ministarstvo poduzetništva i obrta pokrenulo je u ožujku 2013. godine projekt BIZimpact II, čija provedba traje do ožujka 2015. godine. Cilj projekta je poboljšavanje poslovne okoline, a time i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u zemlji. U sklopu tog projekta, u četvrtak, 25. rujna 2014., s početkom u 10:00 sati u prostorijama Udruženja obrtnika Zadar na adresi Špire Brusine 11, Zadar održati će se regionalna prezentacija elektroničkih alata za savjetovanje malih i srednjih poduzetnika.


Na konferenciji će se predstaviti elektroničke aplikacije za informiranje i savjetovanje malih i srednjih poduzetnika, koje se razvijaju u sklopu projekta, a omogućuju izravnu komunikaciju sa Ministarstvom poduzetništva i obrta. Putem aplikacija poduzetnici će, kao i zadruge, udruženja te ostali poslovni subjekti po prvi puta moći izravno davati svoje komentare, prijedloge te primjedbe prilikom donošenja novih ili izmjene postojećih zakona i propisa. Na taj će način moći sudjelovati u njihovom kreiranju.


Molimo da svoj dolazak na konferenciju i/ili dolazak svojih kolega potvrdite na adresu e-pošte: info@bizimpact.hr ili na broj telefona: (01) 798 0982 najkasnije do 22. rujna 2014.


Program konferencije i letak s dodatnim opisom aplikacije nalazi se u privitku, a dodatne informacije o projektu možete pronaći na web adresi www.bizimpact.hr.


Prilog: Program
Prilog: Letak
11/09/2014 - 14:07
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.