Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Besplatan seminar E-poslovanje

Warning: getimagesize(./images/vijesti/1386146173.) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/uozhr/public_html/opsirnije_ob.php on line 197
Razvojna agencija Zadarske županije ZADRA d.o.o. u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta organizira besplatan seminar E-poslovanje 10. i 11. prosinca 2013. godine.



Seminar će se održati 10. i 11. prosinca 2013. godine s početkom u 9,00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, Grgura Budislavića 99, (Novi Bokanjac).


Tema seminara su:
• Online marketing
• Izrada web stranica (CMS)
• eCommerce (webshop)
• mobilne aplikacije i marketing
• plaćanje i naplata na Internetu (CMS)
• analitika i mjerljivost.


Seminar je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima i malim i srednjim poduzetnicima koji žele znati nešto više o metodama, alatima i prednostima elektroničkog poslovanja i trgovanja.

Polaznicima će biti na raspolaganju računala tijekom cijelog seminara.


Seminar će voditi Davor Maričić (iz Instituta za elektroničko poslovanje d.o.o), informatički stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u industriji (12 godina u ICT industriji), te 15 godina iskustva u privatnom sektoru malih i srednjih poduzeća.

Seminar je oslobođen kotizacije, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.
Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje prijaviti se možete u Razvojnu agenciju na telefon 023/492-880 ili e-mail: marija.bosnic@zadra.hr najkasnije do petka, 06. prosinca 2013.

U prilogu dajemo program seminara:


Prilog: Program seminara
04/12/2013 - 09:36
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.