Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Seminar o knjigovodstvenim i poreznim propisima

Warning: getimagesize(./images/vijesti/1385632932.) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/uozhr/public_html/opsirnije_ob.php on line 197
Sukladno Programu rada Udruženja obrtnika Zadar i aktivnostima Sekcije intelektualnih usluga, Udruženje obrtnika Zadar organizira za svoje članove jednodnevni seminar o knjigovodstvenim i poreznim propisima.


Seminar se planira održati u suradnji s tvrtkom Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika iz Zagreba (izdavač časopisa RIF), u utorak, 17. prosinca 2013. godine u kongresnoj dvorani Hotela Kolovare.

Kotizacija za sudjelovanje na seminaru iznosi 100,00 kuna po sudioniku, a plaća se prema dostavljenom računu.


Provedba seminara predviđena u terminu od 9,30 do 15:30 sati, prema slijedećim temama:
- Obračun plaća, drugog dohotka i obrazac JOPPD*;
- Prijava poreza na dohodak i dobit za 2013. godinu;
- Godišnji i mjesečni obračun PDV-a po novom Zakonu o PDV-u;
- Rasprava.

- predavači: Kornelija Sirovica, Miljenka Cutvarić, i Ivica Milčić ili Ivan Čevizović.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo vas da se prijavite na naprijed navedene kontakte Udruženja obrtnika: tel/fax: 213-379 i 213-678, e-mail: info@uoz.hr, najkasnije do ponedjeljka, 9. prosinca 2013. godine.


*Obzirom da obrazac JOPPD zbog brojnih novina zahtjeva zaseban seminar, napominjemo kako će se ova tema obraditi na način da predavači odgovore na vaše pojedine upite, pa vas molimo da pitanja unaprijed pripremite, a ujedno ih prije seminara možete dostaviti na e-mail Udruženja info@uoz.hr.

28/11/2013 - 11:02
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.