Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Radionica "Poduzetništvo u kulturi"
U suradnji s Institutom za međunarodne odnose i Udrugom gradova RH, u okviru projekta Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te Programa Ujedinjenih naroda za razvoj u Hrvatskoj, IMPACT Centar organizira radionicu "Poduzetništvo u kulturi - održivo korištenje kulture za razvoj lokalne zajednice", koja će se održati 25.-26.10.2012. u IMPACT Centru u Zadru, Put Stanova bb.



Osim informacija o Strategiji održivog korištenja kulturne baštine, pregleda mogućnosti poduzetništva u kulturi te predstavljanja programa potpore državnih institucija u području poduzetništva, kulture i turizma, na radionici će se predstaviti niz uspješnih projekata u kulturi iz cijele Hrvatske.


Radionica je namijenjena svima koji su zainteresirani za angažman i/li promicanje poduzetništva u kulturi: poduzetnicima, obrtnicima, lokalnim vlastima, turističkim radnicima, udrugama, stručnjacima za baštinu, medijima, a kroz interaktivna izlaganja, studije slučajeva i rasprave osigurat će dovoljno vremena za dijalog i razmjene iskustava.

Kotizacija za radionicu iznosi 400,00 kn za uplate do 15. listopada 2012. ili 500,00 kn za uplate od 16.-24. listopada 2012., te uključuje nastavne materijale, ručkove i osvježenja tokom seminara.

U prilogu dajemo detaljnije informacije o radionici, program radionice i prijavnicu.


Prilog: Informacije o radionici
Prilog: Program
Prilog: Prijavnica
02/10/2012 - 08:28
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.