Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Besplatna informatička edukacija
Unutar Obrtničkog edukacijskog centra Udruženje obrtnika Zadar već šestu godinu za redom osigurava sredstva za stjecanje osnovnih informatičkih kompetencija obrtnika, kroz Projekt sufinanciran od strane Ministarstva poduzetništva i obrta.


Ove godine pozivamo obrtnike da iskoriste priliku i besplatno steknu ECDL certifikat (European Computer Driving Licence), koji predstavlja međunarodno priznati dokument koji certificira osnovna informatička znanja i vještine. Namijenjen je onima koji žele ostvariti normiranu razinu kvalificiranosti u korištenju računala i na taj način proširiti mogućnosti svoje karijere.

Unutar ECDL programa sudionici će pohađati 4 tečaja: Osnove PC računala i Windows, Internet i rad na mreži, MS Word - pisanje i obrada teksta i MS Excel - izrada tabličnih proračuna.

Edukacija traje 4 tjedna u vremenu od 1. listopada do 26. listopada 2012. godine, a provoditi će ju Pučko otvoreno učilište Algebra i to u dva termina, jedna grupa polaznika u jutarnjem terminu, svaki radni dan od 9,00 - 12,10 sati, a druga u popodnevnom terminu, svaki radni dan od 16,00 - 19,10 sati.

Polaznici koji odslušaju navedene tečajeve u sklopu ovog programa mogu polagati ECDL ispite i time steći ECDL start diplomu koja je priznata i u Hrvatskoj i u EU, kao i upis zvanja u radnu knjižicu.


Osim ECDL programa, održati će se i jedan seminar "MS Powerpoint " - izrada prezentacija, koji traje 4 radna dana i to u terminu od 22. listopada do 25. listopada 2012. godine u večernjem terminu od 19,15 - 22,25 sati.


Sudjelovanje na svim naprijed navedenim tečajevima je besplatno, stoga pozivamo zainteresirane obrtnike da se prijave na kontakte Udruženja obrtnika Zadar (tel/fax: 213-379, 213-678; info@uoz.hr), te besplatno steknu osnovne informatičke kompetencije, a ujedno povećaju svoju konkurentnost.



19/09/2012 - 08:41
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.