Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
IPARD info dani u Zadru
Hypo Alpe-Adria-Banka d.d. u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, u srijedu 13. lipnja 2012. godine u prostorima IMPACT-a / Europskog centra za međusektorsku suradnju u Zadru, organizira IPARD INFO DANE, ciklus besplatnih informativnih radionica o provedbi IPARD-a, pretpristupnog programa Europske unije namijenjenog razvoju poljoprivrede i ruralnom razvoju.
U okviru IPARD INFO DANA prisutni će biti informirani o načinu i uvjetima korištenja bespovratnih sredstava iz programa IPARD, najnovijim izmjenama programa IPARD, te mogućnostima kreditiranja IPARD projekata. Biti će predstavljeni primjeri uspješnih projekata te prenijeta iskustva, preporuke i stručni savjeti vodećih IPARD konzultanata koji za sobom imaju niz projekata financiranih iz programa IPARD.

Republici Hrvatskoj je trenutno na raspolaganju 244,8 milijuna eura u okviru pretpristupnog IPARD programa, a po ulasku u punopravno članstvo 2013. godine sektoru poljoprivrede na raspolaganju će biti puno izdašnija sredstva koja će samo u prvoj godini članstva iznositi 421 milijuna eura.

Kako bi svojim klijentima olakšala pristup sredstvima iz EU fondova Hypo Alpe-Adria-Banka razvila je uslugu HYPO EU Desk putem koje Vas želi informirati o aktualnim mogućnostima korištenja fondova EU te Vam pružiti savjetodavnu i financijsku podršku u svim fazama procesa prijave kao i pri provedbi projekata financiranih EU sredstvima.

U prilogu dajemo program predavanja i prijavni obrazac, koji najkasnije do 5. lipnja 2012. godine dostavite putem e-maila: eudesk@hypo.hr ili faksa: 01/6046 266 .

Za eventualne dodatne informacije i pojedinosti obratite se na telefon: 01/6033 370, 01/6032 846 ili e-mail: eudesk@hypo.hr.


Prilog: Program
Prilog: Prijavnica
31/05/2012 - 13:22
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.