Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Radionica "Strateški menadžment"

Warning: getimagesize(./images/vijesti/1332337744.) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/uozhr/public_html/opsirnije_ob.php on line 197
Hrvatska gospodarska komora, ŽK Zadar u suradnji s konzultantskom tvrtkom Tecumviva d.o.o. iz Zagreba, u petak 23. ožujka 2012. godine s početkom u 10.00 sati, organizira radionicu "Strateški menadžment - Kako iskoristiti svoje potencijale".

Radionica traje 4 sata, a održati će se u dvorani za sastanke Županijske komore Zadar na adresi Špire Brusine 16. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika ograničen je na 20.

Radionica je kreirana na način da približi i pojasni osnove strateškog menadžmenta, objasni načela strateške analize i dijagnoze, poveća razumijevanje poslovne strategije i njezine komunikacije kroz organizaciju te njezinoga utjecaja na organizacijsku kulturu i klimu, objasni sinergiju poslovne strategije sa drugim strategijama, naročito sa strategijom upravljanja ljudskim resursima, te kako strateški pristup utječe na konkurenciju i poslovni ugled same organizacije.

Cilj je radionice da vodeći ljudi kompanija, brzo, jednostavno i učinkovito, bez previše filozofiranja i teoretiziranja, saznaju sve što trebaju znati o strateškom menadžment te kako naučeno mogu primijeniti u praksi.
Radionicu vodi Dijana Klekar, diplomirana pravnica s dugogodišnjim iskustvom senior menadžera na poslovima HR direktorice u nekoliko internacionalnih kompanija. Znanje i dugogodišnje iskustvo upravljanja organizacijom i ljudskim resursima stjecala je kroz razna poslovna područja (javna uprava, financijska djelatnost, naftna industrija, FMCG, pivarska industrija), kroz razne stručne treninge, radionice, akademije i kongrese (Viena School of Organizational Consultancy, Bissada Management simulations, London business school, IMD International) te radeći sa vrhunskim top menadžerima, stručnjacima i konzultantima.

Prijaviti se možete koristeći prijavni obrazac u privitku, ispunjenog pošaljite na e-mail: hgkzd@hgk.hr ili fax. 213-923.
Prilog: Prijava
21/03/2012 - 14:49
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.