Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Seminar za poduzetnike
Seminar na temu "Rješavanje problema i konflikata" održati će se 7. rujna 2011. u prostorijama Razvojne agencije Zadarske županije, Poduzetnički inkubator, II. Kat. Seminar je namjenjen poduzetnicima u fazi rasta i razvoja.


Seminar počinje u srijedu, 7. rujna u 9:00 sati. Predviđeno je trajanje do 17.00 sati.


Na seminaru će biti obrađene sljedeće teme:
- Jasna i efikasna komunikacija
- Asertivnost
- Rješavanje konflikata.


Nakon uspješno usvojenog treninga, polaznici će upravljati aktivnostima u sasvim novom spektru te koristiti efikasne interpersonalne vještine kojima će: prepoznati uzroke i pozadinu konflikata, znati kako uspješno utjecati u rješavanju konflikata, vješto upravljati konfliktima u svakodnevnim situacijama, razmišljati „izvan kutije" i otkrivati alternativna rješenja problema, utjecati na druge u cilju pridobivanja drugih za svoje ideje.


Predavač na seminaru je gosp. Orhan Lujinović.


U sklopu ovog seminara polaznicima će se ukratko predstaviti projekt „E-poslovanje, poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja", te će biti pripremljena mala zakuska za polaznike.

Rok prijave je ponedjeljak, 5. rujna 2011. g. Prijava je moguća putem pristupnice koju dajemo u prilogu na broj faxa 023/492-881 ili na broj telefona 023/492-885, te e-mailom: zadra@zadra.hr ili matilda.kardum@zadra.hr

Prilog: Pristupnica
01/09/2011 - 09:26
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.