Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
L'OREAL seminar u Zadru
Nastavno na zaključke sa sastanka Odbora za unapređenje frizerske struke, koji djeluje pri Udruženju obrtnika Zadar, Udruženje obrtnika Zadar sufinancirati će sudjelovanje svojih članova frizera na seminaru u organizaciji tvrtke L'OREAL, koji će se održati u Zadru, 18. svibnja 2011. godine, u hotelu Falkensteiner.

Naime, nastavno na planirane aktivnosti Odbora za unapređenje frizerske struke Udruženje obrtnika Zadar sufinancirat će iznos od 300,00 kuna za sudjelovanje svojih članova ili njihovih djelatnika na navedenom seminaru i to za jednu osobu po obrtu. Jedini uvjet za sufinanciranje od strane Udruženja je da član uredno podmiruje komorski doprinos (tj. da nema dug komorskog doprinosa u paušalu veći od zadnjih devet mjeseci).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na navedenom seminaru, molimo vas da se najprije u roku prijavite L'OREAL-u putem prijavnice koju vam dajemo u prilogu, odnosno najkasnije do 6. svibnja 2011. g. kako je navedeno. Nakon što na taj način rezervirate svoje mjesto na seminaru javite se nama u Udruženje kako bismo vas uvrstili među članove kojima će se sufinancirati ovaj seminar.

Nadalje, nastavno na planirane aktivnosti ovog Odbora, ovim putem željeli bismo ispitati interes članova za posjet manifestaciji „Salon International 2011" u Londonu, koji se ove godine održava od 15. - 17. listopada. Stoga Vas molimo da nam se javite, ukoliko ste zainteresirani za zajednički odlazak na ovu manifestaciju, kako bismo zabilježili vaš interes i ukoliko bude dovoljno zainteresiranih, na vrijeme krenuli sa pripremama zajedničkog posjeta.

Udruženje obrtnika Zadar
Špire Brusine 11
23000 Zadar
tel/fax: +385(023)213-379
+385(023)213-678
web: www.uoz.hr
e-mail: info@uoz.hr

Prilog: Prijavnica Loreal
28/04/2011 - 13:31
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.