Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Seminar Plinofikacija ZD županije
U organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Županijske Komore Zadar u utorak, 15. veljače 2011. godine s početkom u 11.00 sati, u dvorani za sastanke Hotela Kolovare u Zadru, održati će se seminar na temu "Plinofikacija Zadarske županije".


Na seminaru svojim izlaganjima sudjeluju: Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska stručna udruga za plin, tvrtke EVN Croatia d.o.o., Plinacro d.o.o., Viessmann d.o.o. Hrvatska, Drnišplast d.d. Obraditi će se brojne teme iz područja plinofikacije: Plin kroz vrijeme i prilagodbu energetskim potrebama gospodarstva Dalmacije, Stanje izgradnje Plinovodnog sustava Like i Dalmacije, Mogućnost primjene prirodnog plina umjesto tekućih goriva u institucijama općeg interesa, Pripreme zidne plinske tehnike za korištenje nakon plinofikacije Dalmacije, predstavljanje proizvođača plinovodnih cijevi. Za vrijeme seminara prigodno će se tvrtki Odlagalište sirovina d.o.o. uručiti certifikat integriranog sustava upravljanja.


Nazočnima će se obratiti predstavnici Zadarske županije, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatske energetske regulatorne agencije.


Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje zbog organizacijskih razloga potrebno je prijaviti se putem prijave u prilogu na e-mail dbasioli@hgk.hr ili fax. 023 213-923.


Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika ograničen. Predviđeno trajanje je oko 3 sata (u prilogu program seminara).


Prilog: Program
Prilog: Prijava
14/02/2011 - 10:15
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.