Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Održano besplatno stručno predavanje za prijevoznike i vozače
U četvrtak, 13. siječnja u prostorijama Hotela Kolovare, a u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i Hrvatske obrtničke komore održano je stručno predavanje za prijevoznike i vozače.


Predavanje je održao predstavnik tvrtke HIVIA d.o.o. za ispitivanje vozila i ateste iz Zagreba, mr.sc. Marinko Jakovljević, dipl.ing.


Program predavanja obuhvatio je izlaganja na temu Vođenje evidencije radnih vremena mobilnih radnika, a obzirom da se za sudjelovanje na seminaru nije plaćala kotizacija, broj zainteresiranih sudionika bio je iznimno velik. Tako je seminaru prisustvovalo preko 100 prijevoznika i njihovih djelatnika zainteresiranih za navedenu temu.


Sudionicima seminara pružene su konkretne informacije o očitavanju, analiziranju i prijenosu podataka s kartice vozača i digitalnog tahografa vozila, arhiviranju ovih podataka, te izradi izvješća i detaljnog prikaza vremena vožnje. U završnom dijelu seminara sudionici su dobili i konkretne odgovore na pojedinačna pitanja vezano za primjenu propisa koji predviđaju ove evidencije.


Ovo predavanje dio je redovitih aktivnosti Udruženja obrtnika Zadar usmjerenih na kontinuirano obrazovanje obrtnika, a što je dio dugoročnog plana osnivanja Obrtničkog edukacijskog centra. Upravo zahvaljujući navedenom, Udruženje obrtnika Zadar nastavit će s organizacijom sličnih seminara za koje članovi pokažu interes.


14/01/2011 - 14:16
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.