Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Obavijest o sajmovima
 
U tijeku su pripreme za nastup na obrtničkim sajmova koji su obuhvaćeni planom nastupa na sajmovima Hrvatske obrtničke komore. U skladu s Pravilnikom o nastupu na sajmovima, i ove godine članovima Udruženja je omogućen sufinanciran nastup.

U pripremi je održavanje slijedećih sajmova:



- 40. Međunarodni obrtnički sajam u Celju 2007,
održava se od 2. do 19. rujna 2007. godine (http://www.ce-sejem.si/).
Robne grupe na sajmu su strojevi i oprema za metal, plastiku, drvo, električne naprave, namještaj i unutrašnja dekoracija, građevinarstvo, suveniri, umjetničko zanatstvo.

- 10. Obrtnički sajam Istre u Puli,
održava se od 4. do 7. listopada 2007. godine.
Sajam će se održati u montažnoj hali na pulskoj Karolini, u organizaciji Obrtničke komore Istarske županije, Istarske županije, Grada Pule i HGK-Županijske komore Pula. Sajam je namijenjen proizvođačima ili trgovcima opremom za daljnju proizvodnju.

- Sajam SASO u Splitu.
U tijeku su i pripreme za sajam SASO u Splitu, u sklopu kojega je i 9. sajam obrtništva, male privrede i poduzetništva, a koji će se održavati u razdoblju od 24. do 28. listopada 2007. godine na platou Žnjana.


Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje na nekom od sajmova, ili trebate dodatne informacije, javite se u Udruženje obrtnika Zadar, kako bi mogli zajednički ili pojedinačno nastupiti na navedenim sajmovima i ostvariti pravo na sufinanciranje, prema Pravilniku o organizaciji nastupa obrtnika na sajmovima, i to do  ponedjeljka, 27. kolovoza 2007. godine na brojeve telefona 213-379, 213-678 ili na e-mail info@uoz.hr.

 

Napomena: Obrtnici koji nisu podmirili svoje obveze plaćanja komorskog doprinosa ili dugovanja za nastup na nekom od sajmova u organizaciji HOK-e, ne mogu prijaviti nastup na sajmu dok ne podmire svoje obveze.



16/08/2007 - 13:24
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.