Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova u Zadru 8.10.2016.
 
8. listopada 2016. godine na Trgu pet bunara u Zadru održati će se Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova "Moja poduzetna Hrvatska", a svojim članovima Hrvatska obrtnička komora osigurala je besplatan prostor za izlaganje.

Svi zainteresirani obrtnici mogu se za dodatne informacije i prijavu nastupa javiti voditeljici organizacije evenata u Poslovnom dnevniku Ivoni Špoljarić, telefon: 01/6326 029, e-mail: ivona.spoljaric@poslovni.hr


Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova pod nazivom 'Moja poduzetna Hrvatska' kroz sajmove, edukativne i gastro radionice u niz gradova tijekom ove godine predstavlja bogatu ponudu proizvoda i usluga proizvođača iz cijele Hrvatske.


Organizator Festivala je Styria media grupa - Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24sata), a među institucionalnim partnerima ovog projekta je i Hrvatska obrtnička komora, čiji članovi prezentiraju svoje proizvode i usluge diljem Hrvatske.


Prijave se primaju do popunjavanja kapaciteta. Prostor za izlaganje ustupa se bez novčane naknade, a zavisne troškove smještaja i prijevoza pokriva izlagač.


Raspored Festivala i detaljnije informacije.



22/09/2016 - 08:46
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.