Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Skupština Udruženja obrtnika
 
Skupština Udruženja obrtnika Zadar, pod predsjedanjem Predsjednika Udruženja, Stipe Kneževića, usvojila je izvješće o radu, kao i financijsko izvješće za 2006. godinu. Na sjednici su bili nazočni i članovi Upravnog odbora Udruženja, predstavnici Obrtničke komore Zadarske županije, te predstavnici medija. Jednoglasnim odlukama nazočnih članova Skupštine prihvaćena su predstavljena izvješća i postignuta suglasnost o nastavku dosadašnjeg pravca razvoja.  

U srijedu 28. ožujka 2007. godine održana je redovita sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Zadar prema sljedećem dnevnom redu.

D N E V N I    R E D

1. Otvaranje Skupštine

- utvrđivanje broja nazočnih članova,

- izbor zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika;

2. Usvajanje Godišnjeg izvješća o radu za 2006. godinu;

3. Izvješće Nadzornog odbora;

4. Usvajanje završnog računa za 2006. godinu;

5. Razno.

 

 

Skupština Udruženja obrtnika Zadar, pod predsjedanjem Stjepana Kneževića i u nazočnosti predsjednika Obrtničke komore Zadarske županije Eduarda Vickovića usvojila je izvješće o radu u prethodnoj godini kao i financijsko izvješće.

 

Predstavnici Sekcija izvijestili su o ostvarenim rezultatima pojedine struke u prethodnoj godini, a Predsjednik Udruženja o svim drugim aktivnostima, uključujući  i rezultate rada stručne službe.

 

Predsjednica Nadzornog odbora, Vesna Parić, izvijestila je o rezultatima obavljenog nadzora poslovanja, uključujući i financijsko poslovanje za 2006. godinu, o čemu je Skupštini podneseno Izvješće Nadzornog odbora.

 

Usvojeno Izvješće o radu za 2006. godinu biti će dostupno na web stranicama Udruženja, u izborniku «Izvješće i program rada».

 

 

30/03/2007 - 09:54
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.