Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
"Dan ljepote i zdravlja" u Zadru 26. travnja
 
26. travnja 2014. godine po prvi puta u Zadru održat će se "Dan ljepote i zdravlja" na zadarskom Forumu s početkom u 10 sati. 


Organizator događaja je obrt "PR agencija FUTURA".

"Dan ljepote i zdravlja" zamišljen je kao event na kojemu će sudjelovati brojni kozmetički, frizerski i pedikerski saloni, dermatolozi, nutricionisti,.. svi kojima je briga o ljepoti i zdravlju temelj njihova poslovanja. S obzirom na to da se 7. travnja obilježio Svjetski dan zdravlja, želja organizatora je mjesec travanj iskoristiti u tom duhu kako bi brojnim Zadranima okupljenima u subotu ujutro na Forumu pokazali kako se na najbolji način mogu pobrinuti za svoje tijelo.

Sudionici ovog eventa će bilo na pozornici, bilo preko svojih info pulteva (ovisno o željama, mogućnostima i potrebama) Zadranima odgovarati na brojna pitanja. Kozmetički i frizerski saloni će raditi "makeover" pred publikom. Omogućit će se komunikacija između građana i sudionika kako bi na najbolji način prezentirali svoje usluge te zainteresirali nove klijente.
Cijena sudjelovanja iznosi 2.000,00 kuna (mogućnost plaćanja u ratama), a uključuje info pult na kojem će salon izložiti svoje reklamne materijale i podijeliti kupone sa popustom za tretman u svojim salonima. Cijena uključuje i roll-up baner sa njihovim logotipom koji će im ostati u trajnom vlasništvu.

Događaj će popratiti nacionalne televizije, te lokalni mediji. Dogovorene su televizijske i radijske emisije u kojima će se predstaviti događaj i svi sudionici, kao i sponzori.

Nudi se mogućnost sponzorstva i promoviranja unutar eventa.

Za sve dodatne informacije, kaoi i prijavu možete se obratiti na dolje navedene kontakte PR agencije FUTURA.

Agency for Marketing and Public Relations
PR Agency "FUTURA"
CEO: Nikolina Kovačević
phone: +385 91 664-0976
e-mail: futura.pragencija@gmail.com


Prilog: Radni program
11/04/2014 - 14:23
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.