Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Đir po gradu - 7. humanitarna akcija
 
U skopu manifestacije Đir po gradu, u subotu, 11. siječnja 2014., od 11 do 13 sati na šetnici pokraj Arheološkog muzeja Zadar održat će se sedma po redu humanitarna akcija. Restorani Atrij, 2 ribara, Bruschetta i Trattoria Canzona pripremat će paštu - fažol te ga prodavati po simboličnoj cijeni od 10 kuna, u humanitarnoj akciji za pomoć Hrvatskoj katoličkoj udruzi medicinskih sestara i tehničara Zadar.



U petak 10. siječnja u 21.00 sat održat će se posljednji koncert alternativnih bendova, kod Kazališta lutaka Zadar u Varoši, u organizaciji udruge Šigureca. Očekuje vas žestoka svirka, točno u 21.00 sat na binu se penju finalisti ovogodišnje zadarske gitarijade, rockeri Tišina i Grudi, a od 22.00 sata Poljanom Branka Stojakovića (kod novog kazališta lutaka u Varoši) zavladati će zvuci renomiranih streetcore punkera Crasso De Odio.

Udruge koje su sudjelovale u humanitarnim akcijama subotom, otkako je započela manifestacija Đir po gradu od 24. studenoga 2013. bile su: Marijini obroci, Vukovaru Zadar, Društvo oboljelih od multiple skleroze, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom ''Svjetlo'' , Udruga za Down sindrom Zadarske županije i ''Duga'' - Udruga za pomoć ženi i djetetu.

Restorani koji su sudjelovali u humanitarnim akcijama: restoran Bruschetta, konoba Skoblar, restoran Groppo, restoran Atrij, restoran Il Padrino, konoba Malo misto, restoran Tinel, Trattoria Canzona, restoran 2 ribara, restoran Zadar, restoran Kornat, konoba Stomorica, Bistro Gourmet Kalelarga, restoran Pet bunara, konoba Na po ure, Turisthotel catering i catering Piazza.



09/01/2014 - 08:35
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.