Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Đir po gradu - 6. tjedan
 
u skopu manifestacije Đir po gradu, od ponedjeljka 30. prosinca 2013. do nedjelje 5. siječnja 2014., restorani na Poluotoku pripremat će paštu - fažol i ostalu ''težačku spizu'' po cijeni od 30,00 kuna, kao ručak i večeru. Sudjeluju: restoran Bruschetta, konoba Skoblar, restoran Groppo, restoran Atrij, restoran Il Padrino, konoba Malo misto, Trattoria Canzona, restoran 2 ribara, restoran Zadar, restoran Kornat, konoba Stomorica, Bistro Gourmet Kalelarga i konoba Na po ure. Restorani koji sudjeluju u akciji imaju naljepnicu manifestacije Đir po gradu na vratima.

Ovo je šesti tematski tjedan restorana koji sudjeluju u Điru po gradu.
Nakon ribljih i mesnih menija, pašticade, bakalara, brudeta i kiselog zelja restorani završavaju svoj program
s ''težačkom spizom''. Udruge koje su sudjelovale svake subote otkako je započela manifestacija Đir po gradu bile su: Marijini obroci, Vukovaru Zadar, Društvo oboljelih od multiple skleroze, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom ''Svjetlo'' i Udruga za Down sindrom Zadarske županije.

Subota, 4. siječnja 2014. - humanitarna akcija za Udrugu ''Duga'' - udruga za pomoć ženi i djetetu.
Restoran Zadar i Catering Piazza će pripremiti jela paštu - fažol i biže s janjetinom, te i ih prodavati po simboličnoj cijeni od 10 kuna, u humanitarnoj akciji za pomoć udruzi ''Duga'' - Udruga za pomoć ženi i djetetu,
u subotu, 4. siječnja 2014., od 11 do 13 sati na šetnici pokraj Arheološkog muzeja Zadar.
Akciju će podržati i voda Santa.

30/12/2013 - 14:28
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.