Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Đir po gradu
 
Već treću godinu za redom Grad Zadar, Udruženje obrtnika Zadar, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Zadar, Obrtnička komora Zadarske županije i Turistička zajednica Grada Zadra, u nastojanju privlačenja građana na Poluotok i vraćanja dinamike življenja u njemu, nastavljaju manifestaciju Đir po gradu.

Manifestacija je započela 24. studenoga a traje do sredine siječnja 2014.


I ove godine otvoreno je klizalište na parkiralištu pored crkve sv. Marije, koje je obogaćeno ugostiteljskom ponudom, igraonicom i animacijom za djecu. Svi ugostitelji i trgovci koji sudjeluju u "Điru po gradu" prepoznatljivi su po naljepnici koja će biti istaknuta na vidljivom mjestu. Restorani su se ove godine uključili svakodnevnom ponudom raznih menija po promotivnoj cijeni od 30,00 kuna, a kafići i trgovine nude brojne popuste. Muzeji daju popust na ulaznice i kupovinu suvenira.


Uz ostale programe i sadržaje restorani s Poluotoka sudjelovati će u humanitarnoj akciji za vrijeme trajanja manifestacije Đir po gradu tijekom 6 subota. Planirani su i koncerti crkvenih zborova, klapa i bendova.


U nastavku dajemo program manifestacije Đir po gradu za nadolazeći vikend:

Petak 29. studenoga
- od 15.00 do 22.00 sata na Klizalištu Forum, show na ledu s maskotama Mickey i Minnie mouse
- nastup Klape Kožino od 18.30 sati na Trg Petra Zoranića i od 19.30 na Klizalištu Forum
- u 21.00 sat, nastup benda Scarlet Notes i The Crook kod Kazališta lutaka Zadar (alternativna glazba)


Subota 30. studenoga
- od 11.00 -13.00 sati humanitarna akcija, restorani Bruschetta, Skoblar i Groppo pripremaju riblju fritatu po cijeni od 10 kn, uz vina Atrox. Donacije prima udruga Marijini obroci.
- u 18.00 sati nastup crkvenog zbora Ivana Pavla II. na Trgu Petra Zoranića (članovi iz svih crkvenih zborova Zadarske županije)
- u 20.00 sati-disco večer Icey Roller Coaster uz najveće disco hitove i DJ Dally Gee-a, the best of disco, funky & latin music na Klizalištu Forum.


Menijie u restoranima po 30 kuna, kao i program možete pratiti na facebook stranici Đira pogradu https://www.facebook.com/DirpograduZadar

29/11/2013 - 09:35
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.