Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Objava II ciklusa Poduzetničkog impulsa
 
Ministarstvo poduzetništva i obrta je objavilo i II ciklus natječaja iz Programa poticanja poduzetništva i obrta "Poduzetnički impuls 2013."

Mjera C - Razvoj poduzetničke infrastrukture i poslovnog okruženja:
C1 - Poduzetničke zone
C2 - Tehnološki parkovi i poduzetnički inkubatori
C3 - Razvojne agencije i poduzetnički centri

Mjera D - Obrazovanje za poduzetništvo i obrte te očuvanje tradicijskih i umjetničkih obrta:
D1 - Obrazovanje za poduzetništvo
D2 - Obrazovanje za obrte
D3 - Očuvanje tradicijskih i umjetničkih obrta

Sve detaljnije informacije: javni poziv, prijavni obrazac, skupnu izjavu, izjavu o korištenju državnih potpora male vrijednosti, obrazac ugovora, obrazac proračuna te obrazac izvješća o provedbi možete naći na web adresi Ministarstva: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=149.

Pitanja vezana za Program poticanja poduzetništva i obrta - Poduzetnički impuls 2013. možete uputiti na besplatni info telefon: 0800/234505 te adresu e-pošte: pitanja@minpo.hr.

Prijave za dodjele bespovratnih potpora podnose se putem Prijavnog obrasca AMPO/2013, uz koji se prilaže i tražena dokumentacija, s projektnim prijedlogom izrađenim po svim obveznim točkama sadržajnog dijela i tablicom proračuna te traženom dokumentacijom koja se podnosi u dva uvezena primjerka (jedan izvornik i jedna preslika, unutar jedne omotnice) poštom ili osobno u pisarnicu Ministarstva u zatvorenoj omotnici na adresu:

MINISTARSTVO PODUZETNIŠTVA I OBRTA
„Prijava na Javni poziv - Mjera A. Razvoj mikro poduzetništva i obrta
(dalje naznačiti aktivnosti npr. A1 Mikro poduzetništvo i obrt")
Ulica grada Vukovara 78
10 000 Zagreb

Poziv je otvoren danom objave u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Ministarstva (www.minpo.hr) i HAMAG INVEST-a (www.hamaginvest.hr) i traje do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 31.10.2013. godine.


23/02/2013 - 13:00
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.