Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
6. susret prijevoznika HOK-e u Zadru
 
U četvrtak i petak, 7. i 8. ožujka 2013. u hotelu Kolovare u Zadru održati će se 6. susret prijevoznika Hrvatske obrtničke komore.


Na predstojećem susretu bit će riječi o visokim troškovima poslovanja, radu na crno, nejednakom obveznom osiguranju, prijevozu za vlastite potrebe, pretovarivanju vozila, padu potražnje te nedostatku novih strategija i zakonskih unaprjeđenja.


Promjene zakona bit će posebno značajna tema susreta, s obzirom na inicirane ili već pokrenute procedure promjena Zakona o prijevozu u cestovnom prometu, Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o inspekciji cestovnog prometa i cesta, Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prijevozu, Zakona o cestama i drugih zakona.


6. susret prijevoznika HOK-a 7. i 8. ožujka u Zadru još je jedna prilika da prijevoznici usporede svoja iskustva, rasprave ih s predstavnicima mjerodavnih državnih tijela i postave nove zahtjeve čije će ispunjavanje podignuti konkurentnost hrvatskih prijevoznika pred ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

23/02/2013 - 14:00
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.