Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Seminar o zaštiti na radu
 
Udruženje obrtnika Zadar je tijekom 2006.g. započelo, a u 2007. godini nastavit će s organiziranjem seminara o zaštiti na radu, u suradnji sa tvrtkom ovlaštenom za provođenje edukacije o zaštiti na radu.  

Sukladno odredbama Zakona o zaštiti na radu, kao i brojnim podzakonskim aktima, svi sudionici radnog procesa trebaju savladati temeljna znanja za siguran rad, koja se stječu slijedećim osposobljavanjima:

  •  osposobljavanje za rad na siguran način i
  •  osposobljavanje iz područja zaštite od požara.

Udruženje obrtnika Zadar je tijekom 2006.g. započelo sa organiziranjem seminara o zaštiti na radu, u suradnji sa tvrtkom ovlaštenom za provođenje edukacije o zaštiti na radu.

Seminari se održavaju jednom mjesečno, u grupama od 20-tak polaznika koji su grupirani prema djelatnostima. Sukladno prijavama i interesu članova, formiraju se grupe polaznika.

Seminari se održavaju u prostorijama Udruženja obrtnika Zadar, na slijedećoj adresi: Zadar, Špire Brusine 11. Prosječno vrijeme trajanja seminara je 3 sata, sa kraćim pauzama.

Nakon održanog seminara provodi se  ispitivanje odslušanih informacija, te  svi polaznici naknadno dobivaju uvjerenja o položenim osposobljavanjima.

Na seminaru se također mogu od predavača dobiti dodatne potrebne informacije vezane za sve ostale zakonske obveze iz područja zaštite na radu.

Pozivaju se svi članovi koji nisu uveli zaštitu na radu u poslovanje svog obrta, da se, radi dobivanja detaljnih informacija, te prijava za seminar, jave na slijedeće kontakte:

 

Jasminka Smokrović
Udruženje obrtnika Zadar
Špire Brusine 11
23 000 Zadar
Tel/fax: +385 (0)23 213-379
             +385 (0)23 213-678
Web: www.uoz.hr
E-mail: jasminka.smokrovic@uoz.hr

 

 

 

 

22/11/2006 - 13:44
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.