Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Održana sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Zadar
 
U četvrtak, 20. prosinca 2012. godine u prostorijama Udruženja održana je redovna sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Zadar.

Na ovoj Skupštini usvojen je rebalans Financijskog proračuna za 2012. godinu, prihvaćen je prijedlog Programa rada za 2013. godinu, te je usvojen i Financijski proračun za 2013. godinu.

Osim planiranih strukovnih aktivnosti tijela Udruženja te osam glavnih sekcija i odbora, Program rada sadrži i brojne druge aktivnosti vezane uz suradnju Udruženja s drugim institucijama i jedinicama lokalne samouprave, razvoj Obrtničkog edukacijskog centra te sudjelovanje u drugim projektima Udruženja.

Na ovu sjednicu Skupštine odazvao se Alan Kociper, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo u Gradu Zadru. Naime, Udruženje obrtnika Zadar ima statutarnu zadaću suradnje s jedinicama lokalne samouprave na području svojeg teritorijalnog obuhvata na kojem se nalazi ukupno 19 općina i 3 grada. Tijekom 2012. godine s predstavnicama pojedinih jedinica lokalne samouprave održano je nekoliko konkretnih sastanaka i dogovorena je daljnja suradnja i spremnost na partnerstvo i poticanje razvoja malog gospodarstva. Na Skupštinu su osim predstavnika Grada Zadra bili pozvani i predstavnici Općine Privlaka i Zemunik Donji. I tijekom 2013. godine u planu je inicirati sastanke s predstavnicima jedinica lokalne samouprave kroz koje će se kvalitetnije štititi interesi obrtnika.

21/12/2012 - 13:23
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.