Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
8. susret trgovaca HOK-a u Zagrebu
 
8. susret trgovaca Hrvatske obrtničke komore ove godine će se održati 5. prosinca s početkom u 11.00 sati u Zagrebu, u Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika, Ilica 49.


Kroz stručna izlaganja i raspravu, na skupu će se razmotriti brojne teme vezane uz obavljanje trgovačke djelatnosti, s posebnim naglaskom na aktualno stanje hrvatske trgovine i perspektive razvoja, te na strategiju opstanka male trgovine. Očekuje se nazočnost preko 150 sudionika, a skupu će prisustvovati, osim velikog broja trgovaca iz cijele Hrvatske i predstavnici gospodarstva i institucija te nekoliko ministarstava.

U programu su, uz uvodno izlaganje predsjednika Ceha trgovine HOK-a Borisa Vukelića, predviđena i izlaganja dr. Stipe Lovreta, redovnog profesora na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na temu "Kako da se mala trgovačka poduzeća i obrtnici održe na tržištu", zatim Stipana Bilića, direktora Kondina, udruženja hrvatskih konditora "Uređivanje tržišta u funkciji razvoja", prezentacija programa ”Obrtnik i partner”, izlaganje člana Ceha trgovine HOK-a Mladena Županića na temu "Trgovačka problematika iz prakse". Skup će završiti raspravom i usvajanjem zaključaka.

Pokrovitelji 8. susreta trgovaca su Ministarstvo gospodarstva i Ministarstvo poduzetništva i obrta, a medijski pokrovitelj časopis Suvremena trgovina i portal Suvremena.hr.

Pozivaju se svi trgovci da prisustvuju ovom susretu. 

29/11/2012 - 19:14
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.