Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Provedeni izvanredni izbori u Udruženju obrtnika Zadar
 
U Udruženju obrtnika Zadar, 19. i 20. rujna 2012. godine održani su izvanredni izbori unutar četiri sekcije: ugostiteljstva i turizma, trgovine, proizvodnog obrta i graditeljstva. Na sastanak su pozvani svi članovi prema navedenim, glavnim djelatnostima, a oni koji su se odzvali pozivu imali su mogućnost birati i biti izabrani za predstavnike svojih sekcija.



Svim zborovima predsjedavao je predsjednik Udruženja Mladen Malta umjesto dosadašnjih pročelnika, koji su zbog različitih razloga prestali obnašati istu funkciju. Tako je za novog pročelnika Sekcije ugostiteljstva i turizma, umjesto dosadašnjeg pročelnika Dubravka Milina, izabran vlasnik ugostiteljskog obrta „Brazil" Robert Kovačević. Za pročelnicu Sekcije trgovine, umjesto Ade Duka, izabrana je vlasnica salona vjenčanica „Favola" Ivana Pedić. Za pročelnika Sekcije proizvodnog obrta, umjesto Damira Gabre, izabran je vlasnik mesnica i klaonica „Lukin" Mate Lukin, a za pročelnika Sekcije graditeljstva, umjesto Ante Vulića, izabran je vlasnik obrta za postavljanje instalacija za vodu, grijanje i klimatizaciju „Trimont" Frane Vučetić.
 

Sukladno Statutu Udruženja obrtnika Zadar, novoizabrani pročelnici/ce obnašati će i dužnosti članova Upravnog odbora Udruženja obrtnika Zadar, a službeno imenovanje uslijediti će na Skupštini Udruženja, koja će se održati početkom listopada. Na istoj Skupštini potvrditi će se i novoizabrani članovi Skupštine, Mile Baričević i Eduard Franin.

Osim novih pročelnika i članova Skupštine Udruženja, povećan je i broj članova upravnih odbora navedenih sekcija, koji su osnaženi novim obrtnicima zainteresiranim za davanje doprinosa u rješavanju problematike pojedine struke.


21/09/2012 - 14:09
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.