Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Nastupite na sajmovima u Celju, Zenici, Istambulu i Skopju uz potporu HOK-a
 
Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup svojih članova na međunarodnim sajmovima u Celju (12.-18. rujna), Zenici (2.-6. listopada), Istambulu (2.-7. listopada) i Skopju (16.-20. listopada).


Međunarodni sajam u Celju je respektabilna sajamska izložba sa više od 1.000 izlagača iz 20 država sa gotovo 150.000 posjetitelja u 2011. godini. Više o ovom sajmu može se naći na www.ce-sejem.si.

Hrvatska obrtnička komora organizira i sa 50 posto troškova sufinancira nastup svojih članova i na specijaliziranom sajmu metaloprerađivača - Međunarodnom sajmu MAKTEK EURASIA 2012. (www.maktekfair.com), koji će se održati u Istambulu - riječ je o najvećem specijaliziranom sajmu obrade metala u Republici Turskoj i široj regiji.
Izložbeni program specijaliziranog sajma MAKTEK EURASIA obuhvaća: metalurgiju, preradu metala, izradu strojeva i opreme od metala, CNC i konvencionalne strojeve za obradu metala, strojeve za preradu metala, alate za rezanje, CAD /CAM tehnologije, opremu za mjerenje i kontrolu kvalitete, varenje i rezervne dijelove, opremu za toplinsku obradu, dizalice i sustave, sustave za podmazivanje i hlađenje, nastup povezanih asocijacija, financijskih institucija, stručna predavanja i susrete.


Hrvatski obrtnici nakon deset godina vraćaju se uz sufinanciranje HOK-a na najvažniji sajam u Makedoniji - Međunarodni sajam metalurgije, elektronike, nemetala i graditeljstva TEHNOMA 2012. u Skopju.
Međunarodni sajam TEHNOMA u Skopju je respektabilna sajamska izložba sa više od 460 izlagača iz 18 država, sa velikom posjećenošću (gotovo 50.000 posjetitelja u 2011. godini iz više od 40 država), te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike. Za nastup na TEHNOMI u Skopju treba se prijaviti HOK-u do 24. kolovoza.


Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira kolektivan nastup članova na 19. Generalnom BH sajmu ZEPS 2012 u Zenici, najvećoj sajamskoj manifestaciji u BiH (02-06. 10. 2012). Izložbeni program sajma obuhvaća građevinarstvo, elektro-industriju, strojogradnju, proizvodnju i preradu metala, preradu drveta, preradu plastičnih masa, gumu, izradu alata i naprava, izradu namještaja i opreme za uređenje doma, energetiku, IT tehnologije...
Izložbeni prostor HOK-a na sajmu u Zenici 2012 bit će štand veličine 42 metara četvornih. Rok za slanje prijave je 27. kolovoza.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup na ovim sajmovima po sistemu «ključ u ruke» - svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora, dobiva: dva natpisa na štandu, reprezentaciju i domaćicu na štandu, najavu nastupa, transport eksponata na relaciji Zagreb-sajam-Zagreb i postavu na štandu, tj. kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.


Način sufinanciranja nastupa obrtnika na navedenom sajmovima određen je Pravilnikom o organizaciji nastupa članova HOK-a na sajmovima u zemlji i inozemstvu, koji se, zajedno sa opširnijim informacijama i prijavnicama za svaki sajam, može pronaći na: http://www.hok.hr/cro/sajmovi/pravilnik_o_organizaciji_nastupa_clanova_hok_a_na_sajmovima_u_zemlji_i_inozemstvu.


Za dodatne informacije, uvjete nastupa, tehnička pitanja ili dodatne informacije oko nastupa u organizaciji HOK-a, zainteresirani obrtnici / poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/48 06 650, Dražen Horvat ili putem e-maila na: drazen.horvat@hok.hr i hok@hok.hr

17/08/2012 - 08:39
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.