Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika u Celju
 
Hrvatska obrtnička komora temeljem poziva Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije kao organizatora poslovnog susreta planiranog za 13.09.2012. godine u Celju- prostor Celjskog sajma, poziva zainteresirane hrvatske obrtnike i poduzetnike da prijave svoje sudjelovanje na razgovorima.
Težište ovogodišnjih poslovnih razgovora stavljeno je na obnovljive izvore energije, a uz spomenutu branšu susret će okupiti i obrtnike i poduzetnike iz djelatnosti: obrada metala, prerada plastičnih masa, prerada drveta, građevinarstvo, grijanje i klimatizacija, te elektro-industrija.

Organizator poslovnog susreta je Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, a uz hrvatske obrtnike pozvani su i poduzetnici iz Slovenije, Austrije, Mađarske, Italije, Češke, Njemačke, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Kosova.

Organizator preuzima troškove same organizacije poslovnog susreta na mjestu održavanja (priprema materijala, najam prostora, prevoditelji, ručak, ulaznice na sajam Celje za sudionike...), dok individualne troškove puta, boravka-hotela, snose sudionici sami.

Zainteresirani obrtnici/poduzetnici mogu se za dodatne informacije i upite obratiti direktno u Hrvatsku obrtničku komoru; g. Dražen Horvat- telefon: 01/48 06 650, e-mail: drazen.horvat@hok.hr ili hok@hok.hr .
Prijavni obrazac-upitnik zainteresirani obrtnici popunjavaju i šalju na sljedeće kontakte direktno u Hrvatsku obrtničku komoru, faks: 01/48 46 610 ili e-mail: drazen.horvat@hok.hr ili hok@hok.hr kako bi stručna služba HOK-a objedinila listu hrvatskih učesnika poslovnih susreta i poslala je u Obrtno-podjetnišku zbornicu Slovenije.

Rok prijave sudjelovanja na razgovorima je 07.08.2012. godine
.

Temeljem prikupljenih prijava interesa sudjelovanja obrtnika, dogovorom predstavnika stručnih službi dviju Komora, obraditi će se prijave obrtnika, dogovoriti satnice i konačan raspored razgovora obrtnika i poduzetnika dviju država, a liste prijavljenih i trenutna situacija rezerviranih kontakata na razgovorima biti će vidljiva i na Internet stranici: http://www.b2match.eu/slovenia2012.


Prilog: Obrazac prijave
15/06/2012 - 08:48
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.