Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
1. susret otočnih obrtnika u Božavi
 
Hrvatska obrtnička komora organizira 1. susret otočnih obrtnika koji će se održati: 25., 26. i 27. svibnja 2012.u Božavi na Dugom otoku(Hoteli Božava )...

Susret otočnih obrtnika okupit će na jednom mjestu sve obrte koji djelatnost obavljaju na otocima, a kako bi mogli razmijeniti iskustva, aktualizirati problematiku poslovanja na otocima, ponuditi rješenja za kvalitetnije funkcioniranje, potaknuti ideje za bolju i efikasniju suradnju lokalnih i državnih tijela. Do sada su održana dva Susreta otočnih trgovaca koji su se pokazali vrlo uspješnim, na temelju čega je osnovan i Odbor za otoke Hrvatske obrtničke komore koji vodi brigu o svim otočnim obrtima.


Na susretu će okupljeni imati priliku sudjelovati u brojnim predavanjima na teme vezane uz život i rad obrtnika na otocima. Također, raspravljat će se i o temama iz različitih područja poslovanja obrta, a sve s idejom na koji način osigurati najpovoljnije uvjete za kvalitetno i racionalno poslovanje obrtnicima i poduzetnicima na otocima, kako bi bili ravnopravni s ostalim poduzetnicima iz Hrvatske.


Prilog: Program susreta
25/05/2012 - 11:13
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.