Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Zaključci sa sastanka ugostitelja
 
Nastavno na donošenje nove Odluke o zakupu javnih površina (Glasnik Grada Zadra br. 1 od 30. siječnja 2012. godine), koja je stupila na snagu 7. veljače 2012. godine, sazvan je hitan sastanak članova Sekcije ugostiteljstva i turizma, na kojem su donijeti slijedeći zaključci i stavovi ugostitelja:  ugostitelji jednoglasno izražavaju podršku dosadašnjim aktivnostima i nastojanjima predstavnika Obrtničke komore Zadarske županije i Udruženja obrtnika Zadar, a vezano za način donošenja novih gradskih odluka;

 hitno će se Gradonačelniku i Pročelniku Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom uputiti poziv za zakazivanje sastanak sa predstavnicima ugostitelja u ponedjeljak 20. veljače 2012. godine.

 izabrani su predstavnici ugostiteljske struke (tim) koji će sudjelovati na sastanku sa predstavnicima Grada Zadra.

 ugostitelji jednoglasno izražavaju stav kako se protive primjeni nove Odluke o zakupu javnih površina te traže da se na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća zakazanoj za srijedu 22. veljače 2012. godine ista stavi van snage ili odgodi njena primjena.

 ugostitelji jednoglasno izražavaju kako ne podržavaju novi prijedlog Odluke o zakupu javnih površina koji je u materijalima za sjednicu Gradskog vijeća zakazanoj za srijedu 22. veljače 2012. godine, te traže da se ista makne s dnevnog reda.

 


17/02/2012 - 14:04
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.