Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
IPA III c komponenta za poduzetnike
 
20. prosinca 2011. godine objavljen je natječaj u okviru IPA komponente IIIc za poduzetnike: Potpora jačanju konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništvaKako bi se osigurala konkurentnost hrvatskih tvrtki na europskom i globalnom tržištu, potrebno je ulagati u nove procese i tehnologije, uključujući zelene, energetski učinkovite i komunikacijske tehnologije i razvoj novih proizvoda općenito, testiranje i certificiranja te osigurati usklađenost s međunarodnim standardima kvalitete. Ova operacija ojačat će konkurentnost hrvatskih malih i srednje velikih poduzeća uvođenjem međunarodnih eko standarda i energetski učinkovitih tehnologija u proizvodne procese, kao i primjenom najboljih praksi i najuspješnijih poslovnih modela u cilju lakšeg razvoja novih i konkurentnijih proizvoda.

Rok za podnošenje sažetaka projektnih prijedloga i druge odgovarajuće dokumentacije je 20. veljače 2012. godine, do 16:00, na adresu:

Central Finance and Contracting Agency

(Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU - SAFU),

Ulica grada Vukovara 284, objekt C, 5. kat,

10 000 Zagreb.

Više informacija na stranicama SAFU-a.


Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva priprema besplatne radionice o pripremi projektne dokumentacije, a u Zadru će se održati 19. siječnja 2012. u Gospodarskoj komori, s početkom u 10,00 sati. Raspored radionica u drugim gradovima dajemo u prilogu.

Prilog: Raspored radionica
16/01/2012 - 12:00
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.