Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
4. Susret prijevoznika HOK-a
 
Hrvatska obrtnička komora organizira 4. susret prijevoznika koji će se održati u Zagrebu 21. rujna 2011. godine (srijeda) u Hrvatskoj obrtničkoj komori, Ilica 49/II s početkom u 10.00 sati.



Očekuje se nazočnost velikog broja prijevoznika iz cijele Hrvatske, predstavnika županijskih obrtničkih komora, dužnosnika HOK-a, te predstavnika nekoliko ministarstava i drugih relevantnih institucija. Isto tako, očekuje se nazočnost županijskih i gradskih čelnika, te predstavnika brojnih medija.


Na 4. susretu prijevoznika kroz izlaganja i raspravu razmotrit će se aktualne teme vezane uz obavljanje prijevozničke djelatnosti, kao što je pretovar vozila u cestovnom prometu, obvezno osiguranje u cestovnom prometu, mjere za uspostavu konkurentnosti i ravnopravnog gospodarskog statusa hrvatskih cestovnih prijevoznika pri ulasku u EU, preciznije zakonsko definiranje uvjeta za obavljanje djelatnosti autotaksi prijevoza, obavljanje povremenog prijevoza putnika vozilima 8+1, oslobađanje plaćanja trošarine za gorivo brodarima, i dr.


Ulaz na susret je slobodan za sve zainteresirane. Sve dodatne informacije oko održavanja susreta možete dobiti na web stranicama HOK-a (www.hok.hr), područnim obrtničkim komorama, udruženjima obrtnika.


Na 3. susretu prijevoznika bilo je nazočno 118 sudionika. Prema anketama sudionika 98% ispitanika istaknulo je kako je tijekom susreta saznalo nešto novo vezano uz struku, te je izrazilo zadovoljstvo organizacijom susreta.


Prilog: Program susreta
09/09/2011 - 11:37
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.