Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
3. gospodarski sajam u Ivancu
 
3. gospodarski sajam u Ivancu ove godine održati će se 23. i 24. rujna, a poduzetnicima je omogućen besplatan nastupa na sajmu.


Pod pokroviteljstvom Varaždinska županije, Grada Ivanca i „Poslovne zone Ivanec d.o.o." po treći puta će se održati gospodarski sajam s ciljem privlačenja što većeg broja novih izlagača iz čitave Hrvatske, a sajam će pratiti i niz stručno-popratnih događanja.

Organizatori sajma; Grad Ivanec i tvrtka „Poslovna zona Ivanec d.o.o.", izlagačima nude kvalitetan izložbeni prostor (štand, rasvjetu štanda, natpis obrta/poduzeća koje izlaže na štandu). Također se nudi i promidžba svakome izlagaču u vidu reklamiranja izlagača na video zidu u sklopu promotivnih video spotova o samome sajmu.
Po informacijama primljenim od organizatora, svi zainteresirani poduzetnici mogu besplatno unajmiti štand, dobiti natpis tvrtke (obrta ili poduzeća) na izložbenom prostoru, te oglašavanje putem reklame na spomenutom video-zidu na sajmu, budući da sve te troškove pokrivaju Grad Ivanec i „Poslovna zona Ivanec d.o.o.".
Uređenje/dekoriranje štanda preuzimaju sami izlagači, budući da uz adekvatan izložbeni prostor mogu sami najbolje osmisliti svoje predstavljanje posjetiocima i poslovnim partnerima.

Rok prijave: do 05.09.2011. godine, na kontakte organizatora
telefon: 042/492 870, gđa. Lana Labaš , telefaks: 042/781 103 ili putem e-mila: lana.labas@ivanec.hr .

Detaljnije informacije o sajmu dostupne su i na Internet stranicama: www.ivanec.hr i www.poslovna-zona-ivanec.hr .

U prilogu Vam dajemo i pozivno pismo organizatora sajma u kojemu možete pronaći dodatne informacije vezane uz 3. gospodarski sajam u Ivancu, kao i prijavnicu za spomenuti sajam.

Prilog: Pozivno pismo
Prilog: Prijava
12/08/2011 - 09:04
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.