Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
6. Festival pića i hrane u Biogradu
 
03., 04. i 05. lipnja 2011. godine (petak, subota i nedjelja) u Biogradu na Moru na Obali kralja Petra Krešimira IV, održati će se 6. Festival izvorne hrane, pića, gastronomskih delicija, izvornog suvenira i folklora pod nazivom: ?DUGI SVEHRVATSKI ENO - EKO - GASTRO - ETNO STOL? - SPOJIMO ZELENO I PLAVO 2011., BIOGRAD NA MORU.



Festival se održava u organizaciji Turističke zajednice grada Biograda na Moru, Grada Biograda na Moru i Sekcije ugostitelja Udruženja obrtnika Biograda na Moru.

Festival je izložbeno prodajnog karaktera.

I ove godine na ovom Festivalu sudjelovati će svi ugostitelji i obrtnici ugostiteljskog sektora grada Biograda, te ugostitelji i proizvođači hrane, pića i izvornog suvenira iz Zadarske županije te svih županija Lijepe naše.
Ovoj manifestaciji priključiti će se i izlagači iz nekih europskih zemalja.

Za ovaj Festival vlada izuzetno veliki interes kako ponude tako i potražnje.
Na prošlogodišnjem petom Festivalu nastupilo je više od 350 izlagača iz svih županija Hrvatske, te nekoliko izlagača iz susjednih europskih zemalja. Dužina stola prešla je brojku od 900 metara. U 2011. godini očekujemo više od 400 izlagača iz cijele Lijepe naše i značajan broj izlagača iz Europe a dužina stola prijeći će 1.000 metara.
Na temelju do sada iskazanog interesa predviđa se više od 25.000 posjetitelja iz zemlje i inozemstva, a najavljen je i veliki broj predstavnika domaćih i stranih sredstava javnog priopćavanja.
Ova manifestacija prava je prilika za besplatnu promociju proizvoda i usluga budući je nastup na ovom Festivalu za sve izlagače besplatan.

Ukoliko ste zainteresirani za nastup na ovom Festivalu popunjeni upitnik dostavite poštom, e-mailom ili faksom na adresu:
Turistička zajednica Grada Biograda na moru, Trg hrvatskih velikana 2. 23210 Biograd na Moru, najkasnije do 10. svibnja 2011. godine. Kontakt osoba: mr. sc. Ivo Eškinja, direktor turističkog ureda, tel. 023/ 383-123 ili na gsm: 098/ 273-358.

Prilog: Upitnik
04/05/2011 - 17:18
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.