Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Međunarodni sajam obrtništva-Zagreb
 
U okviru grupe proljetnih sajmova Zagrebačkog velesajma, od 5. do 9. travnja održat će se specijalizirani sajmovi među kojima posebno mjesto zauzima Međunarodni sajam obrtništva, ove godine 53. po redu.



53. Međunarodni obrtnički sajam u Zagrebu ima tradiciju dugu preko pola stoljeća, najveći je i središnji poslovni događaj obrtnika i malih poduzetnika u Hrvatskoj i mjesto je poslovnih susreta proizvođača, potrošača i poslovnih partnera.

Svake godine obrtnici nude nešto novo domaćim i stranim partnerima, na jednom mjestu okupljeni su sami obrtnici i poduzetnici, ali i sve mjerodavne institucije vezane uz hrvatsko obrtništvo.

Sajam prati niz stručno-popratnih aktivnosti, okruglih stolova, predavanja, te poslovnih susreta obrtnika i poduzetnika na jednom mjestu.

Zahvaljujući svojoj dugoj tradiciji Obrtnički sajam u Zagrebu postao je nezaobilazno mjesto intenzivnih susreta obrtnika i poslovnih ljudi kao i direktnih potrošača, što je izuzetno bitno za prezentaciju novih proizvoda, novih usluga, te direktan kontakt sa potencijalnim novim kupcima.

Uz obrtnike i male poduzetnike na sajmu se predstavljaju i institucije vezane uz obrtništvo, uz organizatora Hrvatsku obrtničku komoru, tu su još predstavnici svih ostalih relevantnih institucija interesantnih sektoru obrtništva.


Hrvatska obrtnička komora snosi 50 posto cijene izlaganja svojih članova, a obrtnici svoj nastup na Obrtničkom sajmu u Zagrebu mogu prijaviti putem svojih područnih obrtničkih komora zaključno do 18.03.2011. godine.

Kontakt osobe u Hrvatskoj obrtničkoj komori vezano uz dodatne informacije vezano uz nastup na Obrtničkom sajmu Zagrebu su:
- Darko Prister, telefon: 01/48 06 639, e-mail: darko.prister@hok.hr
- Dražen Horvat, telefon: 01/48 06 650, e-mail: drazen.horvat@hok.hr


Obrtnici, javite se vašoj područnoj obrtničkoj komori, iskoristite potporu HOK-a i nastupite na središnjoj obrtničkoj manifestaciji u Hrvatskoj!

Ova vijest preuzeta je sa stranica Hrvatske obrtničke komore.

17/03/2011 - 08:44
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.