Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Pordenone-susret poduzetnica
 
Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Zadar partner je u projektu "Razmjena tehničke pomoći i dobre prakse u cilju promidžbe ženskoga poduzetništva u sektoru turizma i usluga", financiranog iz programa Know-how Exchange Programme (KEP) Srednjo-europske inicijative (CEI).
Partneri u ovom projektu Gospodarskoj komori Zadar su talijanska tvrtka Finest, Provincija Pordenone i Gospodarska komora Padova.

Do sada su u sedmomjesečnom projektu (rujan 2010 - ožujak 2011) održana dva seminara (u studenom i prosincu '10) u Gospodarskoj komori Zadar za buduće žene poduzetnice u sektorima turizma i usluga, na kojima su sudionice imale zadaću napisati vlastiti poslovni plan.

Sljedeća aktivnost je završna konferencija projekta koja će se održati u Pordenoneu u Italiji 8. ožujka 2011. u sklopu koje je predviđeno i održavanje poslovnih susreta hrvatskih i talijanskih postojećih i budućih poduzetnica iz sektora turizma i usluga. Trošak prijevoza i smještaja snose talijanski partneri.

Kako bi Gospodarska komora ispitala interes mogućih sudionica za sudjelovanje na spomenutom skupu, te kako bi talijanski partneri našli adekvatne sugovornike, ukoliko imate neku poslovnu ideju ili interes iz sektora turizma ili usluga možete popuniti upitnik u prilogu, te ga najkasnije do 31. siječnja 2011. poslati na  faks (023) 213-923 ili E-mail: mmisulic@hgk.hr. Više informacija možete dobiti u Županijskoj komori Zadar na telefon (023) 211-747.


Prilog: Upitnik
24/01/2011 - 18:41
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.