Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
8. Mediteranski sajam, Dubrovnik
 
8. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva ove godine u organizaciji Dubrovnik Sun d.o.o. održati će se od 24. do 27. ožujka 2011.g. u kongresnoj dvorani hotela ''Valamar Lacroma Dubrovnik''- Babin kuk.
Suorganizatori ovog sajma su Dubrovačko-neretvanska županija, Grad Dubrovnik, Dubrovačka razvojna agencija d.o.o., Hrvatska gospodarska komora - ŽK Dubrovnik, Obrtnička komora DNŽ-e, Dubrovački centra za poduzetništvo, Regionalna razvojna agencija Dunea d.o.o., Humanitarna mirotvorna organizacija «Deša» te Udruga Zdravi život Rijeka.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao vrlo značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

Na sedmom Mediteranskom sajmu 2010.g. izlagalo je preko 300 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 30.000 tisuća posjetitelja.

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanjem manifestacije 3. dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda, te ćemo u tom smislu i ove godine dodijeliti nagrade za najbolji nastup, naj-proizvod i doprinos za promociju eko-gospodarstva u RH.
I ove godine nastavlja se s promocijom znakova „Izvorno hrvatsko" i „Hrvatska kvaliteta" s ciljem predstavljanja domaćih kvalitetnih proizvoda, te se priprema niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

Sajam je izložbenog i prodajnog karaktera.

Krajnji rok prijave za sudjelovanje na sajmu je 10. ožujka 2011.g. putem prijave u prilogu.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na sljedeće kontakte:
tel: 020/436 233; 020/312 094; 020/436 337; fax: 020/436 233;
Web: www.mediteranski-sajam.com
e-mail: mediteranski.sajam.du@gmail.com
(Osoba za kontakt gospodin Vedran Kraljević, mob. 098/ 285 355). S poštovanjem,
Voditelj sajma: mr.sc. Vedran Kraljević.

21/01/2011 - 18:32
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.