Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
CROATIAN art&craft EXPO 4
 
U New Yorku u terminu od 10. - 13. ožujka u organizaciji Burze suvenira održava se 4. po redu "CROATIAN art&craft EXPO 4".


"CROATIAN art&craft EXPO 4"
je namijenjen obrtnicima, malim i srednjim tvrtkama, obiteljskim gospodarstvima, strukovnim udruženjima, udrugama, zadrugama, autorima, samostalnim umjetnicima, te ostalim pravnim i fizičkim osobama koji su uspjeli stvoriti POSEBAN ORIGINALNI HRVATSKI PROIZVOD profesionalne izrade, i žele pozicionirati svoju djelatnost i izvan granica Lijepe Naše.

Na "CROATIAN art&craft EXPO 4" hrvatski proizvodi se promoviraju po slijedećim kategorijama:
ETNO baština, GASTRO suvenir i PRIMIJENJENA UMJETNOST - hrvatska kreativnost, dok su polazne točke za sve kategorije AUTENTIČNOST, PROFESIONALNOST i KONKURENTNOST.

Prijavljeni sudionici dužni su platiti kotizaciju od 1750,oo kn + PDV 23% koja uključuje kompletan nastup na manifestaciji, osiguranje i transport eksponata,mjesto u katalogu izložbe i ostalim promo materijalima manifestacije, prezentaciju i promociju izlagača , te animaciju američke strukovne publike.

Krajnji rok za prijavu je 7.VELJAČE 2011. god. (u prilogu ). Uz popunjenu prijavu, potrebno je poslati fotografije radova koje se žele izlagati, kao i uzorke promo materijala koje prate priču o Vašem proizvodu.

CILJ PROJEKTA
- kontinuiranom promocijom na američko tržište promovirati HRVATSKU kao mediteransku zemlju AUTENTIČNE KULTURNE BAŠTINE čiji stanovnici stvaraju ORIGINALNE I KONKURENTNE PROIZVODE, uspostaviti interkulturalni dijalog izmedju dvije zemlje, te osigurati veći obim posla proizvodjačima suvenira, umjetnicima i obrtnicima razvijajući potencijal hrvatskog kulturnog turizma.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na kontakte organizatora:

ORGANIZATOR:
„BURZA SUVENIRA" UDRUGA ZA PROMICANJE TRADICIJSKIH I UMJETNIČKIH OBRTA
FRA LUJE MARUNA 3, 21000 SPLIT
burzasuvenira@net.hr ; www.burzasuvenira.hr
Frane Ribarović, direktor projekta; tel/fax 021 321 082; franeribarovic@net.hr 
Vendi Borović, ak.slikar - voditeljica projekta; tel/fax 021 321 082; vendiborovic@net.hr


Prilog: Prijava
21/01/2011 - 17:46
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.