Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Međunarodni obrtnički sajam, Munchen
 
Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2011. godine, najvećem sajmu obrtništva i malog poduzetništva u Europi, koji će se održati od 16. do 22. ožujka 2011. godine.



Hrvatska obrtnička komora organizirat će i, sukladno Pravilniku o organizaciji nastupa članova HOK-a na sajmovima u zemlji i inozemstvu, sufinancirati kolektivni nastup obrtnika na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2011. godine.

Riječ je o najvećem obrtničkom sajmu u Europi, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni, a koji će posjetiti više od 160 tisuća posjetitelja, dok izlagači dolaze iz 40-tak država.

Cjelokupna izložba Međunarodnog obrtničkog sajma u Münchenu 2011. godine održava se u paviljonima od A1 - A6 sajma IHM, u cjelini izlaganja koja obuhvaća djelatnosti „OBRT I DIZAJN“, „STANOVANJE I UREĐENJE“, „KUHINJA I KULTURA“, „KUĆA I ENERGIJA“, te „KUĆA I VRT“, sa naglaskom na uvijek aktualnu temu „INOVACIJE KAO POKRETAČI RAZVOJA“.

Branše koje se prezentiraju na spomenutom izložbenom prostoru, uz skupne nastupa zemalja putem obrtničkih i gospodarskih komora, obuhvaćaju obradu metala, obradu drveta, stakla, plastike i gume, građevinarstvo, umjetničke i tradicijske obrte, ručni rad, te svu ostalu ponudu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva iz čitavoga svijeta.
U paviljonu B0 odvijat će se izložba Dani automobilizma, noviteti u ponudi auto-industrije, automehanika, autoelektrika, vulkanizacija, nove tehnologije, dok se paralelno sa sajmom Obrtništvo, od 16. do 19. ožujka 2011. godine, održava i zasebna izložba, koja se organizira svake druge godine – METALL MÜNCHEN 2011, u paviljonima od B1 - B3.

U nastavku dajemo Vam osnovne informacije, te prijavu nastupa i uvijete nastupa na sajmu u Münchenu u organizaciji i uz sufinanciranje HOK-a.

Naziv sajma: Međunarodni obrtnički sajam München 2011, www.ihm.de , Willy-Brandt-Allee 1, D-81829 München
Rezervirana izlagačka površina: 40 m2, paviljon A1-A5 sajma IHM,
Cijena izlagačkog prostora po principu “ključ u ruke”:
- za prva dva nastupa cijena za članove HOK-a uz sufinanciranje od 50% iznosi 184,64 EUR/m2,
- za treći i četvrti nastup cijena za članove HOK-a uz sufinanciranje od 40% iznosi 221,56 EUR/m2,
- za svaki idući nastup cijena za članove HOK-a uz sufinanciranje od 30% iznosi 258,48 EUR/m2.
Puna cijena izlaganja za izlagače koji nisu članovi HOK-a iznosi 369,27 EUR/m2.


Broj nastupa računa se od 1. siječnja 2010. godine, datuma početka primjene Pravilnika o organizaciji nastupa članova HOK-a na sajmovima u zemlji i inozemstvu.
Cijene se odnose na površinu do 9,1 m2, a iznad te površine plaća se puna cijena izlaganja.
Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni 1 m2.
Za prijavu nastupa na sajmu izlagač treba dostaviti:
1) prijavu – u prijavi obavezno navesti potreban namještaj
2) podatke o robi koja se šalje na sajam
3) izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koji je naveo u obrascu “Podaci za carinu”.

ROK PRIJAVE: 14. veljače 2011.
Dostava prijavnog materijala – u područne obrtničke komore ili direktno u HOK.
Osiguranje robe/eksponata: izlagačka roba nije osigurana, te ukoliko izlagač ima robu veće vrijednosti istu treba osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma.
Otprema robe: izlagač će biti pravovremeno obaviješten o predaji robe u skladište, te je dužan pridržavati se dobivenih uputa.
Napomena: skrećemo pozornost da izlagači ne mogu nastupiti ukoliko imaju dugovanja prema komorskom sustavu!
Za dodatne informacije možete se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/48 06 650, Dražen Horvat; telefaks: 01/48 46 610 ili putem e-maila: drazen.horvat@hok.hr.
Iskoristite prigodu i predstavite svoje proizvode i usluge na najvažnijem obrtničkom sajmu u Europi, u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore!

Vijest je preuzeta sa stranica Hrvatske obrtničke komore.

Prilog: Prijava
20/01/2011 - 20:21
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.