Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Natječaj za poslovne prostore
 
Poduzetnički inkubator d.o.o. raspisao je Natječaj za prikupljanje zahtjeva za subvencionirano korištenje poslovnog prostora u okviru Poduzetničkog inkubatora Zadar, na lokaciji Novi Bokanjac. Rok za predaju zahtjeva je 15.09.2006. godine.

 

 

 

PODUZETNIČKI INKUBATOR d.o.o. Zadar, Bartola Kašića 3, objavljuje

N A T J E Č A J

za prikupljanje zahtjeva za subvencionirano korištenje poslovnog prostora u okviru Poduzetničkog inkubatora Zadar,
na lokaciji Novi Bokanjac

1. Predmet natječaja je davanje u subvencionirani zakup poslovnih prostora pogodnih za manje proizvodne i uslužne  djelatnosti, skladište i urede površine 20m2-100m2.

2. Zahtjev za subvencionirani zakup poslovnog  prostora mogu podnijeti mali i srednji poduzetnici i poduzetnici početnici sa sjedištem u Zadru, koji obavljaju proizvodnu i razvojno-proizvodnu djelatnost, odnosno uslužnu djelatnost vezano za proizvodnju.

Pod malim i srednjim poduzetnicima smatraju se fizičke osobe vlasnici obrta i pravne osobe koje prema zakonu o računovodstvu ulaze u te skupine poduzetnika. Početnici su poduzetnici koji imaju registriranu djelatnost i obavljaju je najduže godinu dana, odnosno koji su registrirali djelatnost ,ali nisu otpočeli sa radom.

3. Poslovni prostor daje se na subvencionirani zakup na vrijeme od 5 godina.
Zakupnina za poslovni prostor biti će usklađena s tržišnom cijenom najma, s tim da za prvu godinu korištenja zakup se ne plaća, za drugu se plaća 15%, za treću 30%, za četvrtu 60%, a za petu 100% utvrđenog iznosa zakupnine.

4. Prioritet pri dodjeli prostora imat će podnositelj koji:

  1. obavljaju proizvodnu djelatnost koja nije zastupljena u gradu Zadru
  2. koji će korištenjem prostora zaposliti veći broj djelatnika
  3. čija djelatnost ima izvoznu orijentaciju ili supstituciju uvoza

5. Zahtjev za ulazak u poduzetnički inkubator moguće je podići u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, na adresi B. Kašića 3 Zadar, od 9.00 do 13.00 sati ili na web stranicama.

Uz pisani zahtjev podnositelj je dužan dostaviti:

  1. dokaz o registraciji (izvod iz obrtnog registra ili registra trgovačkog suda)
  2. kratak izvod iz poslovnog plana ili kraći elaborat razvojnog programa
  3. dokaz o početku obavljanja djelatnosti

6. Pisani zahtjev s potrebitom dokumentacijom u privitku dostavlja se u zatvorenoj omotnici sa naznakom: ZA NATJEČAJ  na adresu Poduzetnički inkubator d.o.o. Zadar, B. Kašića 3.
Zahtjevi se primaju do 15.09.2006.g., odnosno do popune prostora u Poduzetničkom inkubatoru.

7. Sve ostale informacije u vezi s natječajem mogu se dobiti svakog radnog dana u vremenu od 9.00-13.00 sati u sjedištu Poduzetničkog inkubatora, Zadar, B.Kašića 3, ili na telefon broj 319-590 i mobitel 098 208-147

30/08/2006 - 09:17
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.