Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Seminar "Vještine pregovaranja i govorne vještine"
 
Seminar na temu "Vještine pregovaranja i govorne vještine" održati će se 5. studenog 2010. u prostorijama Razvojne agencije Zadarske županije, Poduzetnički inkubator, II. kat, s početkom u 8,30 sati.


Seminar je namijenjen svima koji stalno ili povremeno sudjeluju u pregovaranjima, neovisno je li riječ o pregovorima nabave, prodaje ili realizacije projekata.

Svi sudionici su oslobođeni kotizacije za sudjelovanje na seminaru.

Trening upoznaje polaznike sa procesom pregovaranja, od pripreme za pregovore, postavljanja ciljeva pregovora, odabira odgovarajuće strategije, tehnika vođenja poslovnih pregovora, do zaključivanja pregovora.
Ovaj trening uključuje vježbu svakog od polaznika u situacijama pregovora, te analizu i povratne informacije.
Radionica se sastoji od slijedećih tema: Proces pregovaranja, Pregovarački profili, Strategije pregovaranja, Analiza i razvoj potreba, Moć postavljanja pitanja , Slušanje, Ključni faktori i principi uspješne komunikacije i govorne vještine, Poslovni razgovor, Verbalno i neverbalno komuniciranje, Komuniciranje telefonom i osnovne vještine osobne prezentacije.

Predavač je g. Orhan Lujinović, veći dio svoje karijere proveo je uglavnom u području marketinga: istaknimo da je radio u Coca Cola Beverages Croatia kao Operational Product Manager za nova pića gdje je vodio i lansirao prirodnu izvorsku vodu Bistra, potom sportski izotonični napitak Powerade, te energetsko piće Burn.
Rok prijave je srijeda, 3. studenog 2010.

Prijava je moguća putem pristupnice koju dajemo u prilogu na kontakte Razvojne agencije Zadrske Županije broj faxa 023/492-881 ili na broj telefona 023/492-885, te e-mailom: matilda.dragic@zadra.hr



Prilog: Pristupnica
29/10/2010 - 14:30
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.