Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Sajam "Sunce moje malo"-Zadar
 
Iz agencije Mediamix dobili smo obavijest kako su u tijeku pripreme prvog sajma za mame i bebe, djecu i mlade pod nazivom 'Sunce moje malo', koji će se održavati od 22.-23.10.2010.god. u unutarnjim i vanjskim prostorima Sportskog centra 'Višnjik', u Zadru.



Naziv projekta: Zadarski festival djece / Festival sporta, umjetnosti, glazbe, plesa, glume, popularno-znanstvenog sadržaja/; na koji se nadovezuje i mogućnost izlaganja proizvoda i usluga za tvrtke na Dječjem sajmu pod nazivom „Sunce moje malo" - sajam za mame i bebe, djecu i mlade;

• Gdje: Zadar, Športski centar Višnjik
• Kada: 22.-23.10.2010.god.


ZADARSKI FESTIVAL DJECE
Festival sporta, umjetnosti, glazbe, plesa, glume ...
Ovaj događaj održat će se u Zadru po prvi puta u jesen ove godine, a posvećen je djeci jer ulog u našu djecu ulog je i u vlastitu budućnost. Zamišljen je kao godišnji događaj u gradu Zadru koji bi promovirao sve aktivnosti i znanja u kojima djeca aktivno sudjeluju ili mogu sudjelovati u našoj županiji, a na kojem bi se mogle predstaviti sve škole, vrtići, institucije, udruge, sportski klubovi, privatne tvrtke te ostale sekcije i aktivnosti namijenjene djeci i mladima.
Zadarski festival djece zamišljen je kao jedinstveno mjesto promocije svih postojećih dječjih aktivnosti u županiji i to na slijedećim područjima: Sport, Likovna umjetnost, Glazba i ples, Dramska umjetnost, Popularno-znanstveni sadržaj. Na Festivalu će biti razne radionice i predavanja, priredbe i sportski poligoni te drugi relevantni zabavni i promotivni sadržaji. Na dječjem sajmu moći će se predstaviti sve zainteresirane tvrtke koje svojim proizvodnim ili uslužnim programom za ciljanu skupinu imaju upravo djecu


„SUNCE MOJE MALO"SAJAM ZA MAME I BEBE,DJECU I MLADE
Uz raznovrstan program izlaganja (svi proizvodi i usluge koji se odnose na trudnice i djecu) planiran je i vrlo zanimljiv svakodnevni zabavni i promotivni program namijenjen djeci.
Festival i sajam ima potencijal od cca. 3500 m2 unutarnjeg i otprilike isto toliko i vanjskog prostora.

Pravovremenom prijavom ostvarujete popust!!


Za više informacija i prijavu obratite se u Agenciju Mediamix na sljedeće kontakte:
tel: 023/325-064 ili na e-mail: sunce@mediamix.hr



 

Prilog: Prijava i cijenik
17/09/2010 - 09:43
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.