Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Anketa o financiranju poduzetnika
 
Hrvatska Private Equity i Venture Capital Asocijacija (HVCA) u suradnji sa Europskim investicijskim fondom (EIF) provodi veliko nacionalno istraživanje financiranja mikro, malih i srednjih poduzetnika u Republici Hrvatskoj putem on-line ankete.

U velikoj nacionalnoj anketi o financiranju poduzetnika u Republici Hrvatskoj koja traje do 7. rujna, mogu sudjelovati i obrtnici i tako doprinijeti poboljšanju dostupnosti financiranja obrtnika i poduzetnika u Hrvatskoj.

Sudionici ankete istovremeno sudjeluju u nagradnoj igri pod nazivom "Popuni anketu o financiranju poduzetnika i osvoji wellness vikend na moru!" s atraktivnim nagradnim fondom koji uključuje wellness vikend boravak za 2 osobe u Bluesun Hotels & Resorts - u hotelu prema izboru dobitnika ("Elaphusa" u Bolu, "Soline" u Brelima ili "Alan" u Starigrad Paklenici).


Ispunjavanjem on-line ankete o financiranju poduzetnika, svaki obrtnik može dati svoj doprinos i komentar, vezano uz istraživanje financiranja obrtnika i drugih mikro, malih i srednjih poduzetnika.

Anonimnost odgovora je zajamčena tehničkim uvjetima on-line ankete, a izvlačenje nagrada bit će 8. rujna 2010.

Anketu treba popuniti na sljedećim stranicama http://www.cvca.hr/pristupi-anketi/.


26/08/2010 - 08:42
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.