Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Regulacija prometa-Poluotok
 
Iz Turističke zajednice Grada Zadra dobili smo obavijest kako je u dogovoru s predstavnicima Grada Zadra, komunalnih tvrtki i Policijske uprave Zadarske, donijeta je odluka o privremenoj regulaciji prometa na dijelu Poluotoka u vremenu od 20. do 24. srpnja 2010. godine, a zbog koncerta Natalie Cole.

U dogovru s tvrtkom "Obala i lučice" d.o.o. Zadar parkiralište kod crkve sv. Marije zatvara se zbog potreba organizacije koncerta od dana 20. srpnja do ranih jutarnjih sati 24. srpnja u 2010. godine.

Zbog organizacije koncerta u istom se terminu privremeno ukidaju i parkirališna mjesta od pješačkog prijelaza u Ul. Zadarskog mira 1358. (izlaz na šetnicu prema Forumu i Rivi) do početka Ul. Mihovila Pavlinovića (kraj Cafe "Shine").

Na dan koncerta, dana 23. srpnja neće biti zabrane prometa ulicama B. Petranovića, Zadarskog mira 1358. i M. Pavlinovića, no policija će navedenim prometnim smjerom vršiti usporavanje vozila te preusmjeravati sva veća i bučnija vozila na Liburnsku obalu.

Feštica petkom na dan koncerta Natalie Cole, 23. srpnja, neće se održati, no u skladu sa Zaključkom Gradonačelnika svi ugostiteljski objekti na Poluotoku u noći s 23. na 24. srpnja imaju dozvolu rada do 03:00 sata.

Građane Zadra moli se za strpljenje zbog navedene privremene regulacije prometa, kao i zbog pojačanog prometa zbog potreba prijevoza opreme i tehnike za gradnju pozornice i gledališta u periodu od 20.-24. srpnja 2010. godine.

21/07/2010 - 13:31
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.