Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
13. Obrtnički sajam Istre
 
13. Obrtnički sajam Istre ove godine održati će se u Puli (montažna hala na parkiralištu "Karolina") od 7. do 10. listopada 2010. godine (od četvrtka do nedjelje).



Organizatori sajma su Obrtnička komora Istarske županije, Istarska županija, Grad Pula, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Pula, a očekuje se i pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske.

Sajam je namijenjen prvenstveno obrtnicima i poduzetnicima - proizvođačima, te trgovcima opremom, materijalom i sirovima za dalju proizvodnju. Održat će se u montažnoj hali površine 2.000 m2 natkrivenog i 500 m2 otkrivenog izložbenog prostora.
Očekuje se oko 160 izlagača iz Istarske županije, ostalih hrvatskih županija, te inozemstva. Ulaz na sajam za posjetitelje je slobodan.

Sve dodatne informacije možete zatražiti na kontakte organizatora, a možete im se obratiti i s različitim sugestijama i prijedlozima.

U prilogu dajemo obrazac Prijave i Pravilnik sajma, s cjenikom opreme.

Napominjemo kako je ovaj sajam uvršten u plan regionalnih sajmova Hrvatske obrtničke komore za 2010. godinu, što znači da HOK sufinancira izlaganje svojim članovima, koji uredno podmiruju komorski doprinos, a sukladno Pravilniku o organizaciji nastupa članova na sajmovima u zemlji i inozemstvu.


Rok za prijavu izlaganja: 15. rujna 2010. godine.


Prilog: Prijava
Prilog: Pravilnik
21/07/2010 - 09:27
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.