Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Natječaj za SAPARD program
 
Predmet javnog natječaja je dodjela sredstava iz SAPARD programa, koja su nepovratna, a osigurana su iz proračuna Europske unije (75%) i Republike Hrvatske (25%), a ukupno ga čini 33 milijuna eura. Pravo sudjelovanja na javnom natječaju imaju fizičke i pravne osobe. Sredstvima iz SAPARD programa sufinanciraju se projekti do 50% priznatih izdataka (ulaganja).

JAVNI NATJEČAJ

za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz SAPARD programa

 Objavljen je javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstva iz SAPARD programa za:

  • Mjeru 1 ? ulaganje u poljoprivredna gospodarstva
  • Mjeru 2 ? za unapređenje prerade i trženja poljoprivrednih i ribarskih proizvoda

            Predmet javnog natječaja je dodjela sredstava iz SAPARD programa (posebni pretpristupni fond namijenjen za poljoprivredu i razvitak ruralnih područja), sukladno uvjetima propisanim Pravilnikom o provedbi SAPARD programa Narodne novine br.: 56/06 i 82/06).Sredstva iz SAPARD programa su nepovratna, a osigurana su iz proračuna Europske unije i Republike Hrvatske.

Pravo na sudjelovanje na javnom natječaju imaju fizičke i pravne osobe koje udovoljavaju uvjetima propisanim u Pravilniku.

ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVA: 31. listopada 2006. godine u 12 sati.

OBRASCI za podnošenje prijava kao i detaljnije informacije nalaze se na web stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva : www.mps.hr

28/07/2006 - 14:13
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.