Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
XIV. Nacionalno savjetovanje
 
Ovogodišnje XIV. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu (NASA) održava se od 20. - 22. svibnja 2010. u šibenskom hotelu Ivan u hotelskom naselju Solaris u organizaciji Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva.

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva tradicionalno po četrnaesti put organizira najveće hrvatsko okupljanje gospodarstvenika i poduzetnika s ciljem njihova upoznavanja s najnovijim poticajnim i razvojnim mjerama, koje Vlada Republike Hrvatske kreira upravo za njih. Ovo trodnevno savjetovanje je ujedno i prilika da poduzetnici izravno upoznaju predstavnike državnih i strukovnih institucija sa svojim potrebama i problemima. Visoka pokroviteljica ovogodišnjeg Savjetovanja je Jadranka Kosor, predsjednica Vlade Republike Hrvatske.

U petak 21. svibnja održat će se tribina „Pitajte Vladu " na kojoj će poduzetnici moći postavljati pitanja ministrima.
Nagrade najboljim poduzetnicima dodijelit će se na kraju drugog dana Savjetovanja, 21. svibnja 2010. godine, u 21.00 sati. Tijekom ove svečanosti će biti održana modna revija odjeće i obuće hrvatskih proizvođača.

U sklopu programa organizirane su i panel diskusije na kojima će se raspravljati o financijskim instrumentima za poticanje malog i srednjeg poduzetništva, strategiji poticanja ženskog poduzetništva, strategiji učenja za poduzetništvo, te niz radionica različite tematike.


Program savjetovanja dajemo u prilogu, kao i prijavnicu za prisustvovanje, koje ujedno možete preuzeti i na stranicama Ministarstva (http://www.mingorp.hr/default.aspx?id=2044).


Prilog: Program
Prilog: Pozivno pismo
Prilog: Prijavni obrazac
04/05/2010 - 14:50
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.