Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
11. Obrtnički sajam-Osijek
 
U Osijeku od 27.-30. svibnja 2010. godine održati će se OSIJEK EXPO - 18. Međunarodni sajam graditeljstva, 11. Obrtnički sajam, te 3. Sajam obrazovanja EXPERT 2010.
Sajam će se održati na sajamskom prostoru PAMPAS, Š.Petefija bb, na površini od cca 2000 m2 zatvorenog i 5000m² otvorenog izložbenog prostora okupit će se izlagači iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Organizatori sajma su Osječki sajam d.o.o. i Obrtnička komora osječko-baranjske županije Osijek u suradnji s Gradom Osijekom, Osječko-baranjskom županijom i HGK ŽK Osijek.
Prvi OSIJEK EXPO - sajam obnove, kroz proteklih osamnaest godina održavanja, profilirao se u Sajam graditeljstva, a od 2000. godine obogaćen je za još jednu sajamsku priredbu - Obrtnički sajam, te od 2008. Sajam obrazovanja Expert 2010. .

Dosadašnje aktivnosti i poticaji Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatske obrtničke komore urodili su zapaženim rezultatom - razvojem obrtništva kao značajnoj grani hrvatskog gospodarstva. Hrvatska obrtnička komora i Obrtnička komora Osječko-baranjske županije, organiziranjem sajma obrtništva u Osijeku, dali su izniman doprinos i podršku tom razvoju. Sajam je postao središnji poslovni događaj i nezaobilazno mjesto okupljanja velikog broja poslovnih ljudi, te mjesto ponude i prezentacije obrtničkih zanimanja.
Prema ocjenama medija, gospodarstvenika i posjetitelja, sajam u Osijeku zauzima značajno mjesto među sajamskim priredbama koje se organiziraju u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera.

Rok prijave za izlaganje: 30. travnja 2010. god.

Napomena: obzirom da je ovaj sajam uvršten u Plan sajmova HOK-a za 2010. godinu, obrtnicima koji uredno podmiruju komorski doprinos izlaganje na sajmu sufinancirati će Hrvatska obrtnička komora, kao i Udruženje obrtnika Zadar sukladno Pravilniku o organizaciji nastupa na sajmovima.

U prilogu dajemo program izlaganja i prijavnicu.

Prilog: Program izlaganja
Prilog: Prijava
19/04/2010 - 13:37
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.