Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Sastanak ugostitelja-Dugi otok
 
U srijedu, 14. travnja 2010. godine u prostorijama Općine Sali, a u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, Sekcije za ugostiteljstvo i turizam, održan je sastanak predstavnika Udruženja s ugostiteljima s područja Dugog otoka, predstavnicima Općine Sali i Turističke zajednice Općine Sali.



Sastanku je osim predstavnika Upravnog odbora Sekcije za ugostiteljstvo i turizam prisustvovao i predsjednik Udruženja obrtnika Mladen Malta, koji je pohvalio inicijativu ugostitelja i izrazio zadovoljstvo gostoprimstvom načelnika Općine Zorana Morovića. Na sastanku su se prema dnevnom redu obradili aktualni problemi vezani za pomorski promet, vodoopskrbu, uvjete poslovanja otočkih poslovnih subjekata, a sve radi bolje pripreme za nadolazeću turističku sezonu.

Jedan od zaključaka ovog sastanka bio je i dogovor o nastavku suradnje i rješavanja zajedničkih problema na sljedećem sastanku, koji će se održati u prostorijama Udruženja obrtnika Zadar, a na koji će biti pozvane i druge relevantne institucije uključene u razvoj turizma na ovom području, u prvom redu Jadrolinija.

15/04/2010 - 15:02
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.