Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Besplatni tečajevi jezika
 
U srijedu, 7. travnja 2010. godine u Udruženju obrtnika Zadar Sekcija za ugostiteljstvo i turizam na čelu sa pročelnikom Sekcije Dubravkom Milinom organizirala je tradicionalni radni sastanak ugostitelja i relevantnih institucija, a radi pripreme za nadolazeću turističku sezonu.


Na sastanku su uz članove Upravnog odbora Sekcije za ugostiteljstvo i turizam sudjelovali i predstavnici svih zainteresiranih institucija: Policijska uprava, Državni inspektorat, Uprava za sanitarnu inspekciju, Jadrolinija, Turistička zajednica Grada Zadra, Mjesni odbor Poluotok, a osim pročelnika pojedinih odjela Grada Zadra sastanku se odzvao i gradonačelnik dr. Zvonimir Vrančić.

Sudionici sastanka raspravljali su o mogućnostima unapređenja kvalitete turističke usluge, a ugostitelji su istaknuli aktualne probleme u ugostiteljstvu, te pozvali nadležne institucije na partnerstvo u njihovu rješavanju. Za sljedeći tjedan dogovoren je sastanak ugostitelja i turističkih djelatnika s predstavnicima lokalne samouprave i Turističke zajednice na Dugom otoku, a jedan od zaključaka ovog sastanka bio je i dogovor o nastavku suradnje svih relevantnih dionika uključenih u razvoj turizma na lokalnoj razini.



Radi kvalitetnije pripreme za turističku sezonu, Sekcija za ugostiteljstvo i turizam u suradnji s Hotelijersko-turističko-ugostiteljskom školom nastavlja s organizacijom tečaja engleskog i njemačkog jezika namijenjenog djelatnicima u turizmu. Cilj ovih seminara je obnavljanje znanja i konverzacije na engleskom i njemačkom jeziku, a za sudjelovanje na ovom tečaju članovi Udruženja obrtnika Zadar ne plaćaju naknadu. Stoga pozivamo da se, ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, što prije javite u Udruženje jer je broj sudionika ograničen, a tečaj je planiran za prvu polovicu svibnja.

Udruženje obrtnika Zadar
Špire Brusine 11
23000 Zadar
tel/fax: +385(023)213-379
+385(023)213-678
web: www.uoz.hr
e-mail: info@uoz.hr

08/04/2010 - 14:33
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.